bartalosCégünk a CANTON k.f.t. már 15 éve van jelen a szlovák piacon, mint a Canon akkreditált partnere, aki támogat és információval lát el minket a legújabb termékekről és trendekről az irodai berendezéseket illetően. Vállalatunk két részlegből áll: technikai részleg és a Print Stúdió.

 

Technikai részlegünk a CANON és HP nyomtatók, másológépek és a multifunkciós berendezések eladását, szervízelését és lízingelését végzi. Magasan képzett technikusaink az Önök segítségére sietnek a Dunaszerdahelyen található Ádor utcai műhelyünkből. Műhelyünk a legmodernebb technikával és a gyors javításhoz elengedhetetlen eszközökkel van ellátva. Vevőink elégedettségéről négy munkatársunk gondoskodik Ing. Bartalos Árpád vezetése alatt.

 

A Print Stúdió Dunaszerdahelyen a Galántai úton található, ahol 5 fős csapattal dolgozunk. Ezen a helyen digitális nyomtatással, továbbá névjegykártyák, ajándékutalványok, meghívók, szórólapok, etikettek és egyéb más termékek grafikai tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk építészeknek és befektetőknek a legmodernebb nagyformátumú szkennelő és nyomtató gépeinkkel. A tervrajzok nyomtatását és szkennelését Océ márkájú berendezéssel végezzük egészen A0+ méretig, amely a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb technológiát képviseli a piacon.

 

Az ősz egyik slágere a vászonra nyomtatható saját képek, amelyek fa keretre vannak feszítve. Ezek a képek kiválóan alkalmasak lakás vagy iroda dekorálásra egyaránt. Elsődleges  számunk-ra vásárlóink elégedettsége, a munka minősége és a folyamatos képzés ezeken a területeken. Tisztelt ügyfeleink, ezzel az információs újsággal fogjuk Önöket a jövőben rendszeresen tájékoztatni az új megoldásokról, termékekről, technológiákról,  és  örömmel nyújtunk segítséget az  Önök munkájának gazdaságosabbá és hatékonyabbá való tételében az irodai eszközök terén. Forduljanak hozzánk bizalommal, a mi tudásunk az Önöké is!

 

Erőt és egészséget kíván Ing. Bartalos Árpád a CANTON

0